Curve Light

Nieuwe features!

De ontwikkeling van de portal staat uiteraard niet stil en wij nemen functionaliteitsverzoeken van onze klanten hier graag in mee.

Nieuwe features

Hieronder volgen een aantal nieuwe functionaliteiten:

 • Preview van berichten in de Webapp
  Voordat je een bericht (e-mail, sms of brief) verstuurt vanuit de webapp, kan je onder de verstuur-knop klikken op ‘Email bericht previewen’. Zo ben je er zeker van dat je debiteuren het juiste bericht ontvangen waarbij alle variabelen goed gevuld zijn en bijvoorbeeld het juiste template is geselecteerd.
 • Preview en annuleren toekomstige berichten
  Berichten die in de toekomst verstuurd worden, zijn te vinden in ‘Toekomst planning’ in het tabblad Beheer. Hier kan je nu ook een preview van het te versturen bericht bekijken en desgewenst berichten annuleren.
 • Brieven verzenden naar andere landen dan Nederland.
  Maakt je organisatie gebruik van onze multi-page brieven? Dan is het ook mogelijk om brieven vanuit Nederland naar België te versturen.
 • User Management
  Gebruikers met Manager-Plus-rechten beschikken nu ook over User Management onder het tabblad Beheer. Het is nu mogelijk om vanuit de portal één of meerdere nieuwe gebruikersaccounts aan te vragen. Verder is in User Management een overzicht te zien van alle gebruikers onder de gekozen omgeving en kunnen accounts ook geblokkeerd worden.

Andere handige nieuwe functies:

 • Meertaligheid Portal en Helpcenter
  Via je accountinstellingen is het nu ook mogelijk de taal te wijzigen naar Engels. In de toekomst worden hier ook Frans en Duits aan toegevoegd.
 • Laatst gekozen bank
  Wanneer de debiteur de betaalpagina opent, staat zijn laatst gekozen bank reeds ingevuld. Hierdoor kan de debiteur nog sneller en makkelijker betalen.
 • E-mailcorrectie in flows
  In de flows kan nu de stap ‘E-mailcorrectie’ toegevoegd worden. Het e-mailadres wordt hierdoor eerst gecheckt op o.a. spelfouten en, indien nodig, gecorrigeerd voordat de volgende stap, bijvoorbeeld een e-mail, uitgevoerd wordt.
 • Robocall (IVR)
  In de IVR zijn zelfs meerdere nieuwe functies toegevoegd; de IVR kan nu ook Engels en Frans spreken en wanneer er een debiteur terugbelt naar de IVR n.a.v. een gemiste oproep, wordt de oproep automatisch doorgeleid naar het doorverbindnummer (wanneer deze ingevuld staat in het Robocall beheer). Verder is ook het uitbelnummer te wijzigen, waardoor de debiteur het telefoonnummer van jouw organisatie te zien krijgt wanneer de IVR een oproep doet.
 • Landcode bij telefoonnummer debiteur wijzigen
  In Debtor Report kon het telefoonnummer van de debiteur reeds gewijzigd worden, echter hebben wij hier nu een keuzelijst voor de landcode aan toegevoegd, waardoor makkelijk het gewenste land gekozen kan worden en de foutmarge verkleind wordt.

Graag verwijzen wij ook naar onze Changelog in de portal, waarin wij de nieuwste features delen met de gebruikers van onze portal.