Curve Light

Mail to Pay

Developers of Financial Health

Mail to Pay is de grondlegger van Debtor Process Automation (DPA). Door jarenlange ervaring in Credit Management te combineren met de laatste innovaties is het Mail to Pay gelukt een platform te ontwikkelen dat direct kan bijdragen aan de financiële gezondheid van een organisatie en haar debiteuren.

Innovatie

Mail to Pay blijft telkens nieuwe innovaties leveren aan haar klanten en relaties. Klanten van Mail to Pay hebben een voorsprong in de domeinen van incasso en betalingstechniek. Mail to Pay heeft in 2018 de Credit Management Innovation Award gewonnen.

Tekengebied-1

Veiligheid

Door terugkerende security tests uit te laten voeren waarborgt Mail to Pay de veiligheid van haar klanten. De gegevens die met Mail to Pay worden verwerkt worden behandeld en gecontroleerd volgens de algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Mail to Pay heeft een audit uit laten voeren door een onafhankelijke derde op de eisen die onder de AVG gesteld worden en heeft hiervoor een ISAE 3000-verklaring ontvangen om aan te geven dat Mail to Pay aan de eisen voldoet.

Veiligheid_breed

Referenties

Mail to Pay is leverancier van een aantal van de meest tot de verbeelding sprekende bedrijven in België en Nederland. Deze situeren zich onder andere In de sectoren van woningcorporaties, energie- en drinkwaterleveranciers, incassobureau, (zorg)verzekeraars en internet-serviceproviders.

Logo Client Alliantie
Logo Client Delta
Logo Client Engie
Logo Client Mkbbrandstof
Logo Client Munt
Logo Client Nle
Logo Client Nn
Logo Client Parteon
Logo Client Pwn
Logo Client Travel
Logo Client Uva
Logo Client Vgz
Logo Client Vidomes
Logo Client Wml
Logo Client Woonkwartier
Logo Client Ymere

Wil je meer weten?