Curve Light

Mail to Pay

Developers of Financial Health

Grondlegger van Debtor Process Automation

Mail to Pay is de grondlegger van Debtor Process Automation (dpa). Met onze innovatieve creditmanagementsoftware automatiseren wij het debiteurenproces van bedrijven en organisaties met grote, complexe debiteurenportfolio’s. Door onze tools in te zetten, kunnen bedrijven sneller, klantvriendelijker en socialer – kortom: beter incasseren en verhogen zij hun incassoresultaten. Daarmee zijn we een stabiele partner voor bedrijven en overheden met een focus op de B2C en B2smallB markt.

Voortdurende innovatie

Mail to Pay richt zich sinds dag één op innovatie. Als voorloper in de markt én als winnaar van de Credit Management Innovation Award werken we elke dag aan nieuwe oplossingen om het debiteurenproces nog beter en makkelijker te maken – met als ultiem doel elk jaar een innovatie te lanceren.

Dit alles doen we met een team van dertig mensen, allemaal experts en technici uit de creditmanagementwereld. Naast ons hoofdkantoor in Nederland (Alblasserdam), hebben we een kantoor in België (Antwerpen) en in Duitsland (​​Emsbüren).

Referenties

Mail to Pay is leverancier van een aantal tot de verbeelding sprekende bedrijven in België, Nederland en Duitsland. Deze situeren zich onder andere in sectoren zoals ziekenhuizen, overheden, verhuurbedrijven, elektriciteit, gas, water, telecommunicatie en zoveel meer. Kortom dienst & product verlenende bedrijven en overheden in hoofdzakelijk de Business to Consumer omgeving kunnen wij een grote toegevoegde waarde bieden.

Logo all In One
Logo
WML
Gemeente amsterdam
Evides
De Alliantie
Coolblue logo WEB RGB
TAF
Engie
Evides
Nationale Nederlanden
Ymere
VGZ
Uv A
Unive
Stadgenoot
SCAN
PWN
MKB Brandstof
HVC
Dunea

Wil je meer weten?