Curve Light

Antek Wozniakowski gaat als commercieel directeur Mail to Pay helpen groeien

Mail to Pay heeft een commercieel directeur aangesteld. Antek Wozniakowski komt per direct het Mail to Pay-team versterken. “Ik vind het een prachtige uitdaging om bij te dragen aan de invulling van de onverminderde groeiambitie van Mail to Pay.”

Mail to Pay is de afgelopen jaren enorm gegroeid. “Om die groei door te kunnen zetten, hebben we ons commerciële team uitgebreid met Antek”, vertelt Mail to Pay-CEO Rody Heijstek. “Als commercieel directeur geeft hij leiding aan onze commerciële activiteiten in Nederland.” Wozniakowski heeft veel ervaring op het gebied van marketing, sales en procesoptimalisatie. Die heeft hij met name opgedaan bij grote financiële instellingen en als ondernemer. Heijstek is dan ook zeer enthousiast over zijn komst naar Mail to Pay. “We zijn erg blij dat Antek ervoor heeft gekozen het Mail to Pay-team te komen versterken. Hij neemt veel boardroomervaring met zich mee. Dat stelt ons nog meer in staat om zaken te doen met grotere instellingen. Zijn ervaring als ondernemer gaat ons helpen verder te groeien.”

Bijdragen aan onverminderde groeiambitie

Zelf kijkt Wozniakowski er erg naar uit om te helpen Mail to Pay naar een volgend niveau te brengen. “Het is indrukwekkend hoe Mail to Pay in een relatief korte periode een bepalende rol in de markt van creditmanagement heeft verworven. We zijn een absolute winnaar in het domein van ‘financial health’. Met onze innovatieve producten en procesondersteunende flows helpen we grote bedrijven hun digitale ambities te realiseren. Het is mooi om te zien dat een groot aantal zeer aansprekende klanten de enorme voordelen, zowel financieel als op het gebied van klanttevredenheid en klantbehoud, al heeft ontdekt. Ik vind het een prachtige uitdaging om bij te dragen aan de invulling van de onverminderde groeiambitie van Mail to Pay.”

Over Mail to Pay

Mail to Pay is de grondlegger van debiteurenprocesautomatiseringssoftware (DPA). Het bedrijf ontwikkelde het eerste platform waarin alles zit om het debiteurenproces te automatiseren.

De software van Mail to Pay wordt gebruikt door bedrijven die grote hoeveelheden betaalverzoeken versturen, zoals energiebedrijven, woningcorporaties en verzekeraars. Openstaande rekeningen worden beter, sneller en klantvriendelijker betaald als bedrijven de software van Mail to Pay inzetten.

Mail to Pay verwerkt voor haar klanten meer dan 1 miljoen betaalverzoeken per maand via e-mail, sms, print of telefoon, en is een van de grootste leveranciers van debiteurenprocesautomatiseringssoftware (DPA) van Nederland.