Curve Light

Aareon

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven en woningcorporaties.

client-logo

De toepassingen van Mail to Pay zijn al enige tijd onderdeel van het Aareon productportfolio en worden door een nog steeds groeiend aantal corporaties ingezet.

Alle digitale betaalverzoeken die met Mail to Paysoftware zijn verstuurd, kunnen eenvoudig door huurders met de smartphone, tablet of vanachter de PC worden betaald. Voor de huurders is het prettig dat zij altijd op het juiste moment geattendeerd worden op de openstaande vorderingen en dankzij de specifiek op hen gerichte communicatie een zeer hoog betaalgemak ervaren. De betalingen van de huurders komen direct op uw bankrekening. Er wordt geen gebruik gemaakt van een tussenrekening van een andere partij.

Het toepassingsgebied van Mail to Pay wordt door de integratie met Tobias AX en de doorontwikkeling van Mail to Pay steeds groter. De verschillende producten van Mail to Pay kunnen nu worden ingezet vanaf het versturen van een digitaal (betalings-)verzoek tot en met het volledig creditmanagement. In combinatie met de al ruime mogelijkheden hiervoor in Tobias AX is dit een in de sector ongekend sterke combinatie!

Focus op mobiel

Alle digitale betaalverzoeken die met Mail to Paysoftware zijn verstuurd, kunnen eenvoudig door huurders met de smartphone, tablet of vanachter de PC worden betaald.

Meer betaalgemak, beter betaalgedrag

Vorderingen kunnen digitaal, bijvoorbeeld via e-mail of SMS, aangeboden worden aan de huurders, waarin ook een directe link met iDEAL wordt doorgegeven. Uit de praktijk blijkt dat dit het betaalgedrag van de huurders aanzienlijk verbetert.

Automatische verwerking

Door de betaling met iDEAL worden deze betalingen door huurders altijd gegarandeerd 1 op 1 toegewezen aan de juiste openstaande vordering binnen Tobias of Tobias AX. Hiermee wordt weer een stap gezet als het gaat om efficiënt afhandelen van bankontvangsten.

Rapportage in uw systeem

De resultaten van uw communicatie met debiteuren worden realtime aan u gerapporteerd in uw Aareon bronsysteem.

Koppeling via API

De koppeling tussen Aareon en Mail to Pay is gemaakt met de Mail to Pay API webservice.