Curve Light

Twikey

client-logo

De samenwerking

Door de efficiënte software van Twikey te integreren in de intelligente betaaloplossing van Mail to Pay kun jij jouw klanten nog beter bedienen. Biedt eenvoudige machtiging aan via Twikey en laat de berichten automatisch opvolgen bij het uitblijven van een reactie óf bij een latere stornering. Zo wordt er altijd volledig automatisch, adequaat gereageerd.

Twikey

Over Twikey

Twikey is in 2013 op om de administratieve flow die automatische incasso's met zich meebrengen te verbeteren. Door constante innovatie en samenwerking met klanten is Twikey getransformeerd naar een one stop shop voor online betalingen. Met de bijzonder toegankelijke app, creëren en beheren organisaties automatische incasso's eenvoudig. De software van Twikey is compatibel met die van de grootbanken en Mail to Pay waardoor een automatische incasso via de eigen bank of voorkeurspartner geïnd worden.

Twikey & Mail to Pay

1

1

Één platform, alle mogelijkheden

Automatiseer de volledige flow vanaf het vragen van een automatische incasso machtiging tot aan het automatisch opvolgen van een stornering, alles vanuit één platform.

2

2

Voorkom verrassingen

Met Twikey zijn alle automatische incasso machtigingen rechtsgeldig. Zo voorkom je vervelende verrassingen.

3

3

Verschillende stornoberichten

Dankzij de slimme technieken van Mail to Pay kunnen er op basis van stornocodes verschillende berichten worden verzonden. Zo ontvangt de klant altijd het juiste bericht.

4

4

Automatische opvolging bij stornering

Wanneer een automatische incasso onverhoopt wordt gestorneerd, zorgen de flows van Mail to Pay ervoor dat deze volledig automatisch én met het juiste bericht, wordt opgevolgd.