Curve Light

Aangetekend Mailen

Gemakkelijk beveiligd & rechtsgeldig jouw documenten versturen.

client-logo

Mail to Pay & Aangetekend Mailen

Met Mail to Pay en Aangetekend Mailen stuur je efficiënt, veilig en rechtsgeldig al je belangrijke documenten digitaal naar jouw klanten. Verstuur bijvoorbeeld de laatste aanmaning (eventueel met WIK) digitaal vanuit je eigen flow en voorkom de extra kosten van aangetekende post.

Integratie voordelen

Breid jouw flow uit met een bericht via Aangetekend Mailen en verstuur de WIK nu digitaal, veilig en rechtsgeldig naar jouw klanten. Bereik jouw klanten sneller en geef hen ook direct de mogelijkheid om het openstaande bedrag te betalen. Allemaal vanuit één bericht.

Wanneer een klant, onverhoopt, geen actie onderneemt zal de flow deze automatisch opvolgen met een nieuwe actie, bijvoorbeeld het versturen van een aangetekende brief.

Om bij de tijd te blijven, moet uw organisatie meebewegen. Wij helpen u bij deze innovatieslag. Met Aangetekend Mailen kunt u belangrijke documenten digitaal versturen.

Over Aangetekend Mailen

Betalingsherinneringen, contracten, medische rapportages en hypotheekaktes. Om wat voor belangrijke documenten het ook gaat u wilt ze beveiligd en rechtsgeldig versturen. Laat u dit vandaag de dag liever niet meer fysiek doen? Aangetekend Mailen biedt een betrouwbare methode via de digitale snelweg. Een uitkomst voor verzender en ontvanger.

Eenvoudig en rechtsgeldig berichten verzenden

Activeer Aangetekend Mailen in jouw flow en verstuur geautomatiseerd rechtsgeldige berichten naar jouw klanten.

Laat jouw klant direct handelen

Door het toevoegen van een betaallink aan je bericht geef je jouw klant direct de mogelijkheid om eventuele extra kosten te voorkomen. In enkele klikken is de betaling verricht.

Voorkom hoge kosten

Alle berichten worden digitaal verzonden. Zo voorkom je hoge kosten van het aangetekend verzenden van briefpost.

Koppeling via API

De koppeling tussen Mail to Pay en Aangetekend Mailen is gemaakt met de Mail to Pay web service. Jij hoeft zelf niets te doen.