Curve Light

SMS

Jouw klant op een persoonlijke manier bereiken? Stuur een betaalverzoek per sms.Optimaliseer het klantcontact met SMS van Mail to Pay.

Stuur eenvoudig een sms met betaallink, een betaalherinnering of informatie met SMS van Mail to Pay voor een optimaal contact met je klanten.

meer informatie aanvragen

Geen ontwikkelingskosten

Voorkom lange en dure ontwikkelingstrajecten en maak gebruik van de kant-en-klare oplossing van Mail to Pay.

Extra contactmoment

Voeg een extra contactmoment met je klant toe. Stuur eenvoudig een sms met betaallink, betaalherinnering of extra informatie.

Gebruiksvriendelijk

Laat je klant het gemak van mobiel betalen ervaren: direct vanuit het sms’je naar zijn bankapp. Snel, veilig en klantvriendelijk.

“Bleef de betaling ondanks een herinnering uit, dan verstuurde het Mail to Pay-systeem een sms’je met een betaallink. Na het inzetten van deze tool zagen we meteen dat de betalingen sneller binnenkwamen.”

1 losse, een hele batch of geautomatiseerd
Nog tijdens het telefoongesprek een sms met betaalverzoek vesturen naar de klant die je aan de lijn hebt? Een hele klantengroep via sms herinneren aan hun betaalachterstand, handmatig of automatisch? Met SMS van Mail to Pay gaat dat supereenvoudig. Gebruik onze apps voor een losse sms, ons portal voor een hele batch – bijvoorbeeld als onderdeel van een flow of algoritme – of onze API om geautomatiseerd sms-berichten te versturen.

Onzichtbaar
Mail to Pay zorgt voor de correcte aflevering van jouw sms-bericht op de mobiel van je klant. Dat doen we vanuit jouw eigen bedrijfsnaam. Mail to Pay is onzichtbaar. Ook alle links in de sms-berichten verwijzen naar jouw website of domein. Geen third-party-URL’s. De ontvanger weet van wie hij de sms krijgt en aan wie hij betaalt.

Meerdere links toevoegen
Met de inmiddels overbekende betaallink in de sms kan jouw klant zijn openstaande rekening direct betalen. Wil je jouw klant de mogelijkheid bieden om in termijnen te betalen? Ook daar kun je een link voor toevoegen. Daarnaast kun je vanuit de sms klanten naar een zelfservicekanaal – zoals een mijnomgeving – of een bezwaarschriftpagina sturen.

Dataverrijking
Je kunt SMS van Mail to Pay ook gebruiken om contactgegevens aan te vullen, bijvoorbeeld via een link naar een mijnomgeving.

Mail to Pay verstuurt maandelijks meer dan 750.000 sms’en met betaalverzoeken voor verschillende innovatieve organisaties.

Logo Client Engie Wit
Logo Client Nn Wit
Logo Client Mijn Domein Wit
Logo Client Vgz Wit