Curve Light

Afbetalingsbot

Deze slimme bot analyseert het betaalgedrag van jouw klant en stelt pro-actief een afbetalingsplan voor wanneer nodig. Zo staat je klant altijd centraal.Een betalingsregeling die met jouw debiteur meedenkt.

De regelingenbot beheert alle betalingsregelingen en houdt met vriendelijke mobiele herinneringen en dynamische aflosmogelijkheden de klant scherp en gemotiveerd gedurende de looptijd van de betalingsregeling.

meer informatie aanvragen

Werkethiek

Automatiseer repeterende werkzaamheden en laat medewerkers doen waar ze goed in zijn.

Resultaat

Vergroot het aantal afgeronde betalingsregelingen tot wel 15 procent.

Tijd

Besteedt de gewonnen tijd aan klanten die dit nodig hebben.

Beter resultaat betalingsregelingen

Een betalingsregeling kan een goede oplossing zijn als jouw klant zijn betaalachterstand niet in één keer kan inhalen. Maar wat als ook de betalingsregeling een probleem wordt? De Mail to Pay Regelingenbot beheert jouw betalingsregelingen en houdt met vriendelijke, mobiele herinneringen en dynamische aflosmogelijkheden jouw debiteur scherp en gemotiveerd om jullie betaalafspraak na te komen. Met de Regelingenbot heb je ook altijd een helder overzicht van de nog openstaande en al betaalde termijnen.

Hoe de Regelingenbot werkt
Komt jouw klant de betaalafspraak niet na, dan start de Regelingenbot meteen een incassoflow. Op basis van het eerdere betaalgedrag bepaalt hij het beste moment voor de verzending van zijn berichten, welk kanaal hij daarvoor het beste kan gebruiken (e-mail, sms, print of call) en berekent de beste vervaldatum, bijvoorbeeld rond het moment dat het inkomen gestort wordt. Verder verleent de Regelingenbot uitstel als jouw klant een termijn niet betaalt, of verlaagt hij het termijnbedrag. Heeft je klant betaald? Dan stuurt de Regelingenbot een bevestiging of een bedankbericht ter motivatie. Tot slot leert de Regelingenbot van zijn eigen beslissingen, zodat hij bij de volgende termijn voor een betere oplossing – of juist dezelfde – kan kiezen.