Curve Light

Print

Voeg eenvoudig een QR-code toe aan al je facturen voor een foutloze en bliksemsnelle betaling.Maak het analoge printproces digitaal met de printtools van Mail to Pay

Digitaliseer en automatiseer vanuit één platform het volledige verzendproces van jouw geprinte brieven. Vanaf de initiële opmaak van de brief of factuur met QR-code tot het digitaal incasseren van de rekening.

meer informatie aanvragen

Digitaliseren & automatiseren

Digitaliseer en automatiseer het volledige verzendproces van geprinte brieven en bespaar veel tijd en kosten.

100% correct

Stuur automatisch het juiste betaalkenmerk mee en voorkom handmatige controlehandelingen.

Betaalgemak

Je klant scant simpelweg de QR-code op de brief en betaalt de rekening direct op zijn mobiel.

1 losse brief, een hele batch of volledig geautomatiseerd
Met Mail to Pay Print verstuur je één losse brief of een complete batch, als onderdeel van een flow of een algoritme. Of laat via onze API geautomatiseerd brieven of flows versturen, zonder handmatige werkzaamheden. Ook kun je een back-upbrief klaarzetten, voor het geval de contactgegevens niet (meer) kloppen en jouw e-mail of sms niet aankomt.

Snel
Heb je in het Mail to Pay-portal een printopdracht verstuurd? Dan printen wij jouw betaalverzoeken direct uit, doen ze in een enveloppe en zorgen voor een snelle bezorging bij jouw klant. De brieven en enveloppen zijn opgemaakt in jouw huisstijl en bevatten een QR-code die naar de betaalpagina leidt. Deze QR-code kan met elk apparaat met een camera en internetverbinding gescand en geopend worden.

Whitelabel
De communicatie tussen jou en je klant verloopt via Mail to Pay, maar onze naam zie je nergens terug. De link in de QR-code verwijst altijd naar de website of het domein van jouw eigen organisatie. Jouw klant weet dus dat hij met jou communiceert en aan jou betaalt. Dat zorgt voor vertrouwen.

Meerdere links toevoegen
Met Mail to Pay Print kun je middels een QR-code allerlei functionaliteiten toevoegen. Denk aan een betaallink, waarmee jouw klant zijn openstaande rekening direct kan betalen, of een link om jouw klant de mogelijkheid te bieden in termijnen betalen. Ook kun je via de QR-code je klanten een selfservicekanaal sturen – zoals de mijnomgeving – of naar een pagina waar hij een bezwaarschrift kan indienen.

Dataverrijking
De brief met QR-code kun je ook gebruiken om aan een klant te vragen zijn of haar contactgegevens aan te vullen. Of om te vragen over te stappen naar digitale facturatie.

Mail to Pay verstuurt maandelijks meer dan 250.000 geprinte facturen met een QR-code voor toonaangevende organisaties.

Logo Client Engie Wit
Logo Client Nn Wit
Logo Client Mijn Domein Wit
Logo Client Vgz Wit