Curve Light

Flows

Ontwerp geautomatiseerde debiteurenprocessen voor een optimale klantbeleving. Vanaf het verzenden van de factuur over de aanmaning tot minnelijke incasso - met Flows van Mail to Pay automatiseer je eenvoudig dit volledige debiteurenproces.



Ontwerp geautomatiseerde debiteurenprocessen voor een optimale klantbeleving.

Vanaf het verzenden van de factuur over de aanmaning tot minnelijke incasso - met Flows van Mail to Pay automatiseer je eenvoudig dit volledige debiteurenproces.

Flows inzetten voor uw klanten?

Betere Cashflow

Geautomatiseerde flows versnellen de betaling.

Lagere Cost to Collect

Automatisatie zorgt voor minder klantvragen.

Minder Churn

Alle klanten genieten een betere opvolging.

“In de software van Mail to Pay is het heel gemakkelijk om ‘als dit, dan dat-statements’ toe te voegen. Dat maakt het weer eenvoudig om verschillende klantgroepen hun eigen brief toe te sturen.”


Zelflerend en volledig geautomatiseerd
Met Flows van Mail to Pay automatiseer je heel gemakkelijk het gehele debiteurenproces van jouw organisatie. Daarnaast is segmentatie makkelijk in te voeren. Combineer businessrules met machine learning en de algoritmen van Mail to Pay en creëer jouw ultieme, zelflerende en volledig geautomatiseerde incassoproces.

Ook A/B-testing kan je inzetten om continu te verbeteren.

Eenvoudig
Het instellen van flows gaat heel eenvoudig. Samen met jouw persoonlijke consultant ontwerp je in onze flowdesigner een optimaal debiteurenproces. Kies het juiste communicatiekanaal, de juiste tone of voice en de juiste timing voor een optimale kans op snelle betaling.

Denk bijvoorbeeld aan een digitale factuur, met – als de betaling uitblijft – een brief met QR-code als back-up. Samen zetten we diverse flows op, gesegmenteerd volgens de behoefte van jouw klanten.

Automatiseer, net als de meest vooruitstrevende organisaties het debiteurenproces.

Logo Client Engie Wit
Logo Client Nn Wit
Logo Client Mijn Domein Wit
Logo Client Vgz Wit